AgroLife-Life Organic

 

Garanti Edilen İçerik Bilgisi W/W%
Organik Madde 40
Toplam Azot 2
Organik Azot 1,8
Maksimum Nem 32
Toplam (Hümik+Fulvik) Asit 20
EC ds/m 4,8
Ph 7-9

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

İçeriğinde ki organik madde nedeniyel;Toprağın yapısını düzenler,su tutma ve havalanma kapasitesini arttırır.

Yabancı ot tohumu içermez.Bitkilerde patojenlere karşı direnç sağlar.

Mikroorganizmalarienzimler,bitki besin elementleri ve Sölom Sıvısı sayesinde;Toprağı organik maddelerce zenginleştiren,Ph dengesini ve toprağın biyolojik yapısını düzenleyen,fiziksel yapısını iyileştiren gübre sayesinde dirençli,kaliteli ürünler elde edilir.

Bitki köklerinde saçaklanmayı arttırır.

Kullanıldığı toprağın organik madde içeriğini arttırarak toprağın tekstürünü iyileştirir.

Bitki besin elementlerinin yıkanmasını önleyerek bitki besin maddesi etkenliğini arttırır.Yıkanmayı önlediğinden çiftçi ekonomisini ve çevreyi korur.

Toprağın fiziksel yapısını düzelti,toprağı bitki besin maddeleri ve humusça zenginleştirir.

Toprak ve/veya Yaprak Analizi Yaptırılarak Kullanılması Tavsiye Edilir.

BİTKİ DOZ

KULLANIM DÖNEMİ

Sebzeler;

Domates-Salatalık-Biber-Patlıcan-Ispanak

Semiz Otu-Kabak-Turp-Bamya-Brokoli

Enginar-Hindiba-Karnabahar-Kereviz

Maydonoz-Nohut-Pırasa-Roka-Sarımsak

Şalgam-Tere-Bürüksel Lahanası-Sivri Biber

80-90 kg Ürün 1 Dekar Sera Alanına;100-120 Kg 1 Dekar Açık Alana Uygulanır 

Dikim Öncesi Toprak Hazırlığı Yapılırken

Gerekli Miktar Toprağa Verilir ve

Toprağın 20cm Derinliğine Karışması Sağlanır

Tarla Bitkileri

130-160 Kg Dekar Alana Uygulanır

Dikim Öncesi Toprak Hazırlığı Yapılırken

Gerekli Miktar

Narenciye 4-5 Kg Ürün/Ağaç veya 200-300 Kg Ürün 1 Dekar

Şubat-Mart Aylarında Ağaçların Taç İz

Düşümüne

Pamuk 120-150 Kg Ürün 1 Dekar Alana Uygulanır

Dikim Öncesi Toprak Hazırlığı Yapılırken

Gerekli Miktar

Bağ 2-3 Kg Ürün/Ağaç veya 150-200 Kg Ürün 1 Dekar

Dikim Öncesi Toprak Hazırlığı Yapılırken

Gerekli Miktar

Muz 21-2 Kg Ürün/Ağaç veya 150-200 Kg Ürün 1 Dekar

Meyve Oluşum Döneminden İtibaren

Uygula

Meyve ağaçları;

Erik-Şeftali-Kayısı-Kiraz-Vişne

Karayemiş-Yemişen-Kuşburnu-Elma

Armut-Ayva-Hünnap-Alıç-Kocayemiş

Muşmula-Ceviz-Badem-Fındık-Antep Fıstığı

Kestane-Çam Fıstığı-Dut-Karadut-Ahududu

Böğürtlen-Frenk Üzümü-Kırmızı Dal Çileği

Limon-Portokal-Mandarin-Greyfurt-Turunç

4-5 Kg Ürün/Ağaç veya 200-300 Kg Ürün 1 Dekar

Şubat-Mart Aylarında Ağaçların Taç İz

Düşümüne ve Toprağa Karıştırılır

Çiçekler-Kavun-Karpuz-Kabak 80-100 Kg Ürün 1 Dekar Alana Uygulanır

Dikim Öncesi Toprak Hazırlığı Yapılırken

Gerekli Miktar