Life Combimix

 

 

 

Garanti Edilen İçerik Bilgisi W/W%
Suda Çözünür Bor (B)% 1,5
Suda Çözünür Bakır (Cu) 0,5
Suda Çözünür Demir (Fe) 4
Suda Çözünür Mangan (Mn) 3
Suda Çözünür Çinko (Zn) 4,5
Ph 6-8

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

  • Bitkilerin mikro besin maddeleri (iz elementler) ihtiyacına kısa sürede cevap veren zengin içerikli besin karışımıdır.
  • Bileşiminde bulunan çinko, demir, bor, bakır ve mangan iz elementleri bitkinin dengeli beslenmesini sağlar.
  • Bitki boyu, dal sayısı ve yaprak alanını artırır.
  • Bol çiçeklenme, dane bağlama ve meyve tutumunu teşvik eder. Meyve dökümünü en aza indirir.
  • Bu özellikleri ile verim ve kaliteyi önemli ölçüde artırır. Yüksek verimli ve kaliteli ürün sadece N, P, K gübrelemesi ile değil, bununla birlikte bitkilerin ihtiyaç duyduğu mikro besin elementlerinin de eksiksiz ve doğru zamanda karşılanması ile mümkündür.
KULLANIM ALANI UYGULAMA ŞEKLİ

YAPRAKTAN UYGULAMA

 

DAMLAMA SULAMA İLE UYGULAMA

Tüm Sera Sebzelerinde (Domates,Biber,Patlıcan,Kabak,Hıyar,Soğan vs.)

Çimlenmeden 1 Hafta Sonra,İlk Çiçeklenme Döneminde,İlk Meyve Dökümünde

100-150GR/100 L Su  450-500 GR/Da

Açık Alan Sebzelerinde (Domates,Biber,Çilek,Patlıcan)

Çimlenmeden 1 Hafta Sonra,İlk Çiçeklenme Döneminde,İlk Meyve Dökümünde

100-150GR/100 L Su   450-450 GR/Da
Tüm Kışlık Sebzelerde (Marul,Pırasa,Ispanak,Lahana)

Çimlenmeden 1 Hafta Sonra Bitkiler 6-7 Yapraklı Olunca,Gelişme Döeminde

100-150GR/100 L Su  450-450 GR/Da
Kavun,Karpuz,Kabak

Çimlenmeden 1 Hafta Sonra Bitkiler 6-7 Yapraklı Olunca,Gelişme Döeminde

100-150GR/100 L Su

450-450 GR/Da

Tüm Yumuşak Çekirdekli Meyve Ağaçları Çiçeklenme Başlangıcında,Meyve Dökümünden 15 Gün Sonra,Hasattan 30 Gün Önce 100-150GR/100 L Su 550-600 GR/Da veya 80 GR/Ağaç
Tüm Sert Çekirdekli Meyve Ağaçları (Fındık,Antep Fıstığı,Ceviz) Çiçeklenme Başlangıcında,Meyve Dökümünden 15 Gün Sonra,Hasattan 30 Gün Önce 150-200GR/100 L Su 550-600 GR/Da veya 80 GR/Ağaç
Narenciye,Muz,İncir,Zeytin Çiçeklenme Başlangıcında,Meyve Dökümünden 15 Gün Sonra,Hasattan 30 Gün Önce. 200-250GR/100 L Su 550-600 GR/Da veya 80 GR/Ağaç
Çay Alanlarında,Bağlarda ve Süs Bitkilerinde Çiçeklenme Başlangıcında,Meyve Dökümünden 15 Gün Sonra,Hasattan 30 Gün Önce 150-200GR/100 L Su  400-450 GR/Da veya 20 GR/Ağaç
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği,Mısır,Pamuk) 3-5 Yapraklıyken,Yumru veya Koçan Oluştuktan Sonra 150-200GR/100 L Su 400 GR/Da 
Tarla Bitkileri (Buğday,Arpa,Çeltik) Bitkiler 20-25 CM Olunca,Süt Olum Döneminde 150-200GR/100 L Su ---