Life 20-20-20+ME

 

 

Garanti Edilen İçerik Bilgisi W/W%
Toplam Azot (N) 20
Amonyum Azotu (NH4-N) 4
Üre Azotu (NH2-N) 16
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) 20
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 20
Suda Çözünür Bor (B)%  0,01
Suda Çözünür Bakır (Cu) 0,02
Suda Çözünür Demir (Fe) 0,05
Suda Çözünür Mangan (Mn) 0,04
Suda Çözünür Molibden (Mo) 0,001
Suda Çözünür Çinko (Zn) 0,04

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

  • Bitkinin her döneminde kullanılabilen, azot, fosfor ve potasyum ihtiyacını karşılayan iz element katkılı bir formülasyondur.
  • Kök sistemini güçlendirir. Dal, yaprak ve sürgün gelişimini artırır, bodur gelişimi önler.
  • Güçlü ve sağlıklı yeşil aksam meydana getirir. 
  • Eş zamanlı ve kuvvetli çiçeklenmeyi teşvik ederek verim artışı sağlar.
  • Sebzeler ve meyve ağaçlarında tomurcuk ve çiçek oluşumu, meyve bağlama ve meyve kalitesini artırır.
  • Olumsuz yetişme koşullarına, hastalıklara ve hububatlarda yatmaya karşı dayanıklılık sağlar.
  • Yaprak ve meyve dökülmelerini en aza indirir. İlk gelişme dönemlerinden hasada kadar kullanılması tavsiye edilir.

Toprak ve/veya Yaprak Analizi Yaptırılarak Kullanılması tavsiye Edilir.

KULLANIM ALANI UYGULAMA ŞEKLİ

YAPRAKTAN UYGULAMA

 

DAMLAMA SULAMA İLE UYGULAMA

Tüm Sera Sebzelerinde (Domates,Biber,Patlıcan,Kabak,Hıyar)

Fide Döneminden İtibaren Haftalık Uygulamalar Şeklinde.

300GR/100 L Su  2,5-3 KG/Dekar

Açık Alan Sebzelerinde (Domates,Biber,Patlıcan,Kabak,Hıyar)

Fidelerin Şaşırtılmasından Sonra 21 Gün Arayla Sezon Boyunca uygulanır.

300GR/100 L Su   2-2,5 KG/Dekar
Tüm Kışlık Sebzelerde (Kıvırcık Marul,Pırasa,Ispanak,Lahana,Aysberg)

Fidelerin Döneminden İtibaren 21 Gün Arayla Sezon Boyunca uygulanır.

300GR/100 L Su  2-2,5 KG/Dekar
Tüm Meyve Ağaçlarında (Kivi,Fındık,Elma,Vişne,Kayısı,Kiraz,Kayısı,Armut,Ayva)

Fare Kulağı Döneminden Sonra 21 Gün Arayla Hasada Kadar Uygulanır.

400GR/100 L Su

3KG/Dekar-200GR/Ağaç

Narenciye Ağaçları ve Muz Fare Kulağı Döneminden Sonra 21 Gün Arayla Hasada Kadar Uygulanır. 400GR/100 L Su 3KG/Dekar-200GR/Ağaç
Bağcılık,Çilek ve Süs Bitkilerinde Çiçeklten Sonra 21 Gün Arayla Hasada Kadar Uygulanır 250GR/100 L Su  1,5-2 KG/Dekar
Tüm Yumrulu Bitkilerde (Kavun,Karpuz,Soğan,Patates,Şalgam,Havuç,Şeker Pancarı) İkinci Çapadan Sonra 21 Gün Arayla Sezon Boyunca Uygulanır. 300GR/100 L Su  3 KG/Dekar
Çay Sezon Boyunca 3-4 Uygulama Yapılır. 300GR/100 L Su  3 KG/Dekar (Topraktan)